Berlijn: Bite Club

Een avond uit begint, altijd, met goed eten. Bite Club Berlin viert de zomer met elk weekend een verzameling van de leukste Food Trucks van Berlijn. Het mini-festival (denk: Parade zonder theater) begon in 2013 in Kreuzberg, maar sinds dit jaar staan ze ook in Mitte. En wel direct bij mij om de hoek, wat natuurlijk heel fijn is. Elke zaterdag kun je op het terrein achter de Platoon Kunsthalle terecht voor cheeseburgers van Buns Mobile, Spätzle van Heisser Hobel, Mexicaans eten van Taco Kween. Als toetje is er ijs van Zwei Dicke Bäre, en je drankjes haal je bij de bar van Platoon Kunsthalle.

Mitte: Platoon Kunsthalle, Schönhauser Allee 9 (U2 Rosa-Luxemburg Platz or U2 Senefelder Platz), open op zaterdag maar check hun FB-pagina of Twitter voor de precieze kalender want een en ander is nogal veranderd vanwege het WK.

Kreuzberg: Hoppetosse / Badeschiff, Eichenstraße, zijstraat van de Puschkinallee (U1 Schlesisches Tor of S-Bahn Treptower Park), elke vrijdag, check links van hierboven voor details.
ktf-bite club IMG_1271

ktf-bite clubIMG_1277ktf - bite clubIMG_1269

ktf-bite club IMG_1266

Sign up for our KitchenTableFood Newsletter
And receive the latest posts and more right into your mailbox!
* = required field

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *